Подмяна и връщане

Уважаеми клиенти, в случай, че получените обувки не ви пасват, може да ги замените с друг размер или с друг продукт. Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП) закупена стока от клиента, може да бъде върната в регламентирания от Закона срок, при условие, че продуктът трябва да бъде без следи от употреба по ходилото и горната част (саята) придружен от издадената гаранционна карта, получена заедно с вашата поръчка.

Всяка закупена стока има гаранционен срок, който е определен от производителя. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Срокът за уреждане на рекламацията е 30 дни от предявяването й. В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Дефекти, даващи право на рекламация имат: Повредени ципове; Падане на форта; Пречупване на ходилото; Сцепване на лицевия материал (саята).  В случай, че липсва същят продукт за замяна на рекламацията, следва замяна с друг продукт по избор на клиента. При разлика в цената, следва тя да бъде заплатена от купувача.

При възстановяване на пари за продукт, който e изпратен за наша сметка коректно платена от ОБУВКИ ОК се приспада цялата стойност на куриерската услуга. Не важи за рекламации.

При рекламация на стоката, куриерските разходи се поемат от ОБУВКИ ОК

Моля, свържете се с нас, преди да решите да върнете закупения продукт. Разходите за връщане или замяна на стоката са за сметка на купувача. При връщане на стока, парите за нея се възстановяват по банков път в 7 дневен срок, от датата на връщането й.

При връщане на стоката, не се прилага доставка - наложен платеж.