Доставка

 

Информация за доставка

Ние от ОБУВКИ OK ще се постараем поръчките ви да достигнат възможно най-бързо. По този начин можете да се насладите на новите си продукти възможно най-скоро. Важен момент при бързината за изпълняване и доставка на поръчките е коректни попълнени данни.

Опции за доставка

Доставката на поръчан чрез сайта www.obuvki-ok.com продукт се извършва от куриерските фирми Speedy и Еконт Експрес.

 
Цени
 
Цената на доставката се формира от куриерските компании Speedy или Еконт Експрес. Стойността на доставката зависи от начина на доставка, тегло, размери и стойността на избрания продукт в нашия магазин. Доставка на пратка до 2 килограма до офис на Speedy или Еконт Експрес може да варира между 3,99лв и 5,99лв. За повече инаформация относно цената за доставка до адрес се свържете с нас на телефон 0892 200 248 . Посочените цени се отнасят за доставка на територията на България.
 
Безплатна доставка
 
При поръчка над 100 лева, клиентът има право да се възползва от безплатна доставка до удобен за него офис на куриерските фирми Speedy или Еконт Експрес. Доставката е безплатна само при заплащане на наложения платеж на продукта в избрания офис. Ако клиентът пожелае да си получи направената поръчка до адрес - безплатна доставка не се полага.
 
Адреси за доставка
 
Вие имате възможността да зададете различен адрес на доставка от физическия адрес на който пребивавате.
 
Ден на доставка
 
Поръчките направени до 16:30 ч. се изпращат в същия ден, а след 16:30 ч.се изпращат на следващия работен ден.
 
Плащане
 
Плащането се извършва чрез наложен платеж. При получаването на пратката, потребителят заплаща поръчаната стока, както и разходите за нейната доставка, в случай че не се полага безплатна такава.